چرا در کنار اینستاگرام و کانال تلگرام حتما به وبسایت نیاز دارید؟
💡این 10 دلیل کافیست که شما را قانع کند چرا فعالیت تجاری در تلگرام و اینستاگرام و … بدون داشتن وبسایت اشتباه است!
نویسنده: مهندسی فناوری اطلاعات آرما | تلگرام: @ArMaITS
سهولت استفاده از شبکههای اجتماعی و گسترش روزافزون آن در زندگی افراد عادی باعث شده است که بسیاری از صاحبان مشاغل به فعالیت در شبکههای اجتماعی نیز روی آورند و در شبکههایی مانند فیسبوک، تلگرام، اینستاگرام، و … صفحه یا کانال ایجاد کنند. حتی بسیاری از کسبوکارها از خود همین شبکهها ایجاد شده است و حیاتشان در گرو این شبکههاست. بسیاری از مشاغل خانگی، فروشگاههای کوچک، افراد خوداشتغال، شرکتهای کوچک و حتی شرکتها و سازمانهای بزرگ و متوسط هم دست کم در یکی از این شبکههای اجتماعی فعالیت دارند و از طریق آنها به ارائه خدمات یا محصولات خود، گسترش و معرفی کسب و کار، یا ارتباط با مشتریان و شرکای تجاریشان میپردازند در صورتی که تا پیش از فراگیر شدن آنها شاید هر جا نام تجارت الکترونیک میآمد پیش از هر چیز داشتن یک وبسایت یا اپلیکیشن موبایل ضروریترین نیاز آن بود.
از دیگر دلایل محبوبیت این قبیل شبکه ها میتوان به سرعت بالا، راحتی استفاده از تلفن همراه، هزینه کم و یا حتی صفر، امکان به اشتراکگذاری انواع اطلاعات مانند فایل، عکس، ویدئو، صوت، تماس صوتی و تصویری و …، عدم وابستگی به شرکت یا متخصصین فناوری جهت راهاندازی و نگهداری آن نام برد.
اما در کنار این مزایا چند اشکال اساسی نیز در بیشتر این شبکهها دیده میشود که در ادامه به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم:
1- یک وبسایت عملا دفترکار و فروشگاه دیجیتال شماست:
🔸 وبسایت به واسطه حجم گستردهی اطلاعات از قبیل اطلاعات تماس، محرز بودن هویت مالکین در بیشتر موارد، امکان نمایش انواع محصولات و خدمات، و … مشروعیت بسیار بیشتری نسبت به یک شبکه اجتماعی دارد و کاربران با اعتماد بیشتری به سراغ آن میروند. برای نمونه میتوانید وبسایت گروه مهندسی فناوری اطلاعات آرما را با کانال تلگرام آن مقایسه کنید.
2- نبرد رنکینگ و جایگاه در موتورهای جستجو:
🔸 هر کسب و کاری که داشته باشید احتمالا رقبای زیادی نیز در بازار در حال تلاش برای افزایش سهم خود و تعداد مشتریانشان در بازار هستند و همچنان یکی از مهمترین راههای معرفی کسب و کار از طریق موتورهای جستجو است. قطعا شما نیز اولین اقدامی که برای پیدا کردن یک بیزنس انجام داده اید مراجعه به گوگل بوده است و این گوگل کردن همان تلاش برای جستجوی وبسایت مورد نظر کاربران است. نمایش وبسایت شما در گوگل یعنی کشاندن مشتریان بیشتر به فروشگاه و دفترکار دیجیتال خودتان و بعد در آنجا هر تعداد شبکه اجتماعی و کانال و صفحه و راه تماس دارید را به مشتریانتان معرفی کنید. بدون دیدهشدن در موتورهای جستجو تقریبا راه استاندارد و اصولی دیگری برای معرفی خود به کاربران و نبرد در میدان رقابت ندارید.
3- شبکه های اجتماعی اجازه انتشار حجم وسیعی از اطلاعات را نمیدهند:
🔸 شاید پیشرفتهترین و کاملترین شبکه اجتماعی برای یک کسب و کار را بتوان فیسبوک دانست. تلگرام و اینستاگرام شاید از نظر امکانات کمتر از یک پنجم امکانات فیسبوک را داشته باشند اما در همان فیسبوک نیز شما نمیتوانید صفحات مختلف و پر رنگ و لعاب و غنیاز محتوا برای معرفی خدمات، تاریخچه، اطلاعات تماس، فرمهای تماس، نمونه کارها و پروژهها، خدمات تحت وب و … ایجاد کنید، نهایتا میتوانید مانند ساختار یک وبلاگ ساده مطالب را پشت سر هم و با فرمتی بسیار خشک و غیرانعطافپذیر نمایش دهید که هیچگونه دستهبندی و نظم و ترتیبی ندارد و با افزایش تعداد پستها، مطالب کلیدی در بین آنها گم میشود.
راهاندازی وبسایت یک سرمایهگذاری کوچک با چندین برابر بازگشت سرمایه است.
4- خلاقیت و انعطاف پذیری:
هیچ سرویس دیگری در دنیای دیجیتال به اندازه وبسایت امکان ارائه انواع خدمات را با انواع طراحیهای اختصاصی به شما نمیدهد. این موضوع آنقدر بدیهی و از طرفی آنقدر گسترده و مفصل است که نیازی به توضیح بیشتر ندارد و شاید بتوان از حیث انعطاف و گستردگی وبسایت در مقایسه با شبکههایی مثل تلگرام و اینستاگرام، به ارتباط بین دکه پیشساختهی یک فروشنده دورهگرد با یک مجتمع تجاری چند ده طبقه و در وسعت چند هزار متر مربعی اشاره کرد!!
5- تحلیل اطلاعات مشتریان و آنالیز فعالیت کسب و کار:
🔸 مشاغلی که به رفتار مشتریان خود اهمیت میدهند میتوانند به آنالیزهای پیشرفتهای دسترسی داشته باشند و بر اساس آن تغییرات مثبتی در جهت افزایش بازدهی وبسایت در آن خود ایجاد کنند . برای مثال بازدیدکنندگان بیشتر به کدام صفحات وبسایت مراجعه میکنند؟ چند درصد از مشتریان برای بار دوم هم به سایتشان باز میگردند؟ از کدام کشورها و حتی شهرها بیشترین بازدید را داشتهاند؟ بیشتر مراجعه به سایتشان در چه ساعاتی بوده است؟
6- محدودیت حجم محتوا:
🔸در اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک و … شما با محدودیتهایی مانند طول مطلب، تعداد فایل پیوست در یک پست، حجم فایلها، فرمت فایلها، قابلیت مرتبسازی آنها و … مواجه هستید در صورتی که در وبسایت چنین محدودیتهایی از لحاظ فنی وجود ندارد.
7- تهدیدها و عدم مالکیت:
🔸 بارها اتفاق افتاده است که یک کانال یا صفحه در هر یک از شبکههای اجتماعی به راحتی با تهدید حذف شدن، ریپورت شدن، هکشدن، فیلتر شدن، بلاک شدن، تحریم و …. مواجه شده است و گاهی بدون هیچ اطلاع قبلی شاید سالها زحمت شما به راحتی از بین برود. تا کنون اندیشیدهاید که مالک واقعی محتوایی که در شبکههای اجتماعی منتشر میکنید چه کسی است و با چه روشی و در کجا یک نسخه پشتیبان از آن وجود دارد؟!! اگر یک روز صبح بیدار شوید و ببینید پیج اینستاگرام یا کانال تلگرام شما با بیش از 10هزار کاربر (مشتری بالقوه) مسدود یا حذف شده است چکار میکنید؟! آیا میدانید فعالیت رایگان شما در شبکههای اجتماعی به نوعی فقط قدرتمندتر کردن شرکتهای پشت پرده آنهاست و این شما هستید که محصول اینگونه شرکتها میباشید و تقریبا تعهد خاصی برای ارائه خدمات به شما نمیدهند؟! آیا میدانید شبکهای مانند اینستاگرام حتی اجازه دارد عکسهای شما را به شرکتها و افراد دیگر نیز بفروشد بدون آنکه شما منفعتی از آن ببرید؟
از طرف دیگر اگر چند سالی در دنیای اینترنت فعالیت داشته باشید قطعا به مقطعی بودن بسیاری از این ابزارها به دلایل مختلف واقف هستید. در دوره ای فیسبوک بیشترین اقبال را دارد، گاهی اینستاگرام، گاهی تلگرام، و گاهی شاید شبکه ای دیگر… پس بهتر است کسبوکارتان را بر روی زمینی محکمتر بنا کنید.
8- آنچه خوبان همه دارند تو تنها داری!
🔸 انعطاف و قدرت وبسایت این اجازه را میدهد که به راحتی به شبکههای اجتماعی متصل شود اطلاعات آنها را نمایش دهد و یا در آنها اطلاعات منتشر کند. اینستاگرام به عنوان یک شبکه اجتماعی با تمرکز بر روی به اشتراک گذاری عکس، یوتیوب و آپارات با تمرکز روی ویدئو، توئیتر با تمرکز بر پیامرسانی سریع و کوتاه، تلگرام با تمرکز برروی مسنجر و کانال،و صدها شبکه و ابزار اجتماعی دیگر هر یک کاربردهایی دارند که با استفاده اصولی از آنها در وبسایت و با کسب مشاوره مناسب از گروه مهندسی فناوری اطلاعات آرما میتواند روزبهروز وبسایت و درنتیجه آینده کسبوکارتان را روشنتر و قدرتمندتر کنید.
اگر هنوز هم در انتخاب برای راهاندازی وبسایت مردد هستید و یا دلایل بیشتری برای تصمیمگیری نیاز دارید، برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و بیش از این کسب و کارتان را در معرض ریسک و عقبماندن از رقبا قرار ندهید!
گروه مهندسی فناوری اطلاعات آرما
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📱 همراه: 09357774582
☎️ دفتر شیراز: 07136274582
☎️ دفتر تهران: 02166437797
📱 همراه 2: 09355263105
📳 چت تلگرام با پشتیبانی: @arma_its
🖥 وبسایت: https://armaits.com
📬 ایمیل: [email protected]
در تلگرام به ما بپیوندید: @armaits
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.